Projecten - van Weeren onderhoudsbedrijf

Ga naar de inhoud

Ons werk

Een greep uit onze recente projecten

voorbeeld

Binnenschilderwerk


Binnenschilderwerk wordt doorgaans gezien als verfraaiing van een woning, maar dient tevens als noodzakelijk onderhoud. Door het schilderwerk aan de binnenzijde van uw pand regelmatig te laten bijhouden door een professionele schilder, kunt u de conditie van uw woning behouden. Zo heeft u met het binnenschilderwerk van onze specialisten te allen tijde een prachtig geschilderde woonruimte en zorgt u tegelijkertijd voor een duurzame oplossing.

Voor het beste resultaat van het binnenschilderwerk kunt u bij ons terecht voor sauzen, lakken en het onderhouden van uw kozijnen.
buiten schilderwerk

Buitenschilderwerk tot in detail


Het buitenschilderwerk is regelmatig toe aan een nieuwe lik verf. onderhoudsbedrijf van Weeren Schilderwerken kan deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren waardoor uw woning optimaal wordt verfraaid en beschermd. Bij het buitenschilderwerk kunt u denken aan deuren, kozijnen en de buitenmuren van uw woning. Uiteraard vallen ook de buitenkant van schuurtjes en schuttingen onder het buitenschilderwerk dat wij tot in details voor u kunnen verrichten.
Terug naar de inhoud